HTML

Tények a világból

Ez a blog azért jött létre mert úgy gondolom, hogy az emberek nem kellő tisztelettel, és elővigyázatossággal, tekintenek erre a félig áttetsző világra.

Friss topikok

2009.06.06. 10:16 Tények


2.bejegyzés
Dátum: 2009.06.06 (Szombat)

Hát mi is lehetne jobb első téma mint a közelgő Európai parlamenti választás.Először sokat gondolkodtam hogy mi is lehetne az amely kellően felvilágosíthana arról hogy milyen pártra és annak melyik jelöltjére adjam le a drága (olcsó) voksom. Próbáltam pártatlan maradni ebben a "harcban" (mert ez már valóságos harc melyet nem valóságos, mégis épp oly éles és kártékony fegyverekkel vívnak) és nem teheti meg az ember hogy hagyja hogy a saját gondolkodásától megfosszák, mert akkor azt fosztanák meg tőle ami emberré teszi, és akkor mit sem ér a tett, ha téves eszmét szolgál. egyszóval szerettem volna (szeretnék) egységesebb és őszíntébb képet kapni arról hogy mire is adom le a szavazatom. Ezért álljon itt kissebb hírekből részletek melyek azt hiszem joggal egyértelművé tették hogy kik azok akik az egség érdekeit képviselik, és nem pedig önhatalmú diktatúrát hoznak létre külföldi országokban megtörtént minta alapján.
Még egszer azért kijelenteném, hogy az egész keresgélésbe pártatlanul kezdtem, és nem voltak már meglévő ideáim, és elképzeléseim hogy kire adjak szavazatot.
Hát akkor kezdem:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mert-amit-elrejtenek-eloled-is-latnod-kell.blog.hu/api/trackback/id/tr281166991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása